There was an error in this gadget

Monday, October 4, 2010

tolong update ok..!!

Semalam..baru beli vcd lagenda budak setan..hehehe..baru nak tgk..tu pun my darling cakap.."ala mende ni leh makan ker..huh..aku beli diam2..cecece..konon bajet beli yong tau foo..(bersebelahan ngn stall vcd harem tu la..)sambil waiting2 tu aku pun .."dik satu bpe ni..elok x..(sambil mate menjeling2 my hubby aku.)..hehehe takut dia nampak..laen clear cpt2 aku bayar..hehehe..harap maklum pakai ongkos aku ok!..but mana leh sorok pun..dia kata.."aik beli gak".."citer ni best la bang"..bajet manje kucing la..hahaha

Selepas dinner..senang citer lepas my darling g keje,(night shift)..aku pun layan citer ni.....waaaaahhh..best wooo..sedey giler..nangis x tau bpe kali la..siap cakap "iskandar jgn la tiodo dulu" ..tgk la citer ni..terkebil2 dia tgk muke aku yg tgh mengalirkan ayak mata ni.. sampai la the end..aku pun pasang balik citer tu for second round..hehehe..kire batak la..hahahaha..pedulik la kan..iskandar jugak jadi mangse..hahaha..cian dia akhirnyer..dia tertido..bile x de geng..ape lagi...tidooo.. laaa..hahaha

Penutup kate..tolong update ok..org dah lame tgk awak baru nak cari..kakakaka..

2 comments:

  1. bajet la ko konon jadik ayu gefren kasha kan? miahahah..kelakor la ko via..

    ReplyDelete
  2. cea cea cea..ade belog !
    tggl lagi satu je ni( cik nina )
    sejap lagi kecoh la belog ni

    p/s : tah tak haptodate betul ;p

    ReplyDelete