There was an error in this gadget

Thursday, May 26, 2011

cheese cake..awesome!

                  eermmm..aritu post kat fb ..kononnyer winnduu nak makan new york ciskek (memeleh nak new york jerk)...finally tercapai gak..hehehhe..together wif my gud2 frenz....sgt best!!..time kaseh sbb belanje..hehehe laen kali belanje lg..

                 pastu layan nur kasih..citer best tp..aku leh main game hp mase show tu...agak melampau kan..so citer tu best ker??!!..mungkin aku x jiwang mase tu..pastu aku ni bkn kaki wayang..so klu nak tgk tu kene citer tu lawak la..sbb aku masuk cinema tu nak relaks..x nak tensen..

                pastu cari parking kete x jumpe...(hampeh tul la ko ni via)..hahahaha
but feel awesome ok sbb dpt ciskek tu..i'll repeat again..hihihhihi..

Jap2..nape kat wall ade org post kata secret recepi ade vavis..hah???!!..fitnah kot..aku x caye!

**ade kaitan ke parking kete tu..

Sunday, May 22, 2011

kengkawan..kawan..best fren..love uol!

ok..citer pasal kawan...ermmm wat mase ni...ini la kawan2 aku...gile2 cam aku gak..umi..mas ..mandy...baru aku perasan nama diaorg ni semua ade (M)...so sape nama ade M..serasi kottttt..hehehehe...we all share everiting..wahh..suami n bf je x...hahahaa..agak melampau statement kan!..mandy n umi dah resign dah.. tinggal la aku n mas...uwaaaaa...sedey ok..but still roger2 lg..last week makan kat "parapampampammm"(mcD) setia alam..but mandy n guga je laa..lain2 x de...sgt2 one malaysia..melayu,india ,cina..patut la diaorg perhatikan jer..we all citer pasal kenangan lama .. kene marah dgn boss laa..boss bodo laaa...hik3..tp satu citer yg sgt2 aku x tahan bile..mandy bergado dgn boss sbb akuarium..boss aku ni mmg suke binatang..kambing la ..anjing la..ikan kat akuarium dia tu laa..pun ade hati nak bela babis..hampeh tul laa..hahaha..sampai malu we all nak jawab kat customer "boss u bela kambing"..haih malunyer aku..hehehhe..so ditakdirkan ..suatu pagi yg hepening gak laaa..ttbe boss aku kol..nak ckp dgn mandy..pastu ttbe je mandy marah dan letak tpon dgn kasar..aku pun eermmkk!!..nape yer..pastu dia kol lg...marah2  dan menangis..aku lg laa..gulp!..nape minah ni...pastu aku tanyer dgn caringnyer...dia kate boss marah sbb akuarium..aku nak gelak takut dia marah..still kontrol lg..bos kate kat dia.."jaga ikan tu mcm family dia.."...camne aku x gelak..bos aku pun satu kes gak laa...!..tu yg kat McD tu we all gelak tanpe pedulik kat org lain..but still behave yer..hahahaha...now yg jaga akuarium boss aku tu..jatuh kat tgn aku sbb mas maternity.. sori mas anak2 ikan ko mati dah..huhuhu..aritu dah mati 2 ekor..hahahaha..aku suke..!!..